Hingsteparade Moritzburg

Aktivitetsudvalg

Sjælland - Dansk Oldenborg Avl

Hingsteparade i Moritzburg

Kunne du tænke dig, at komme til Moritzburg og se den berømte Hingsteparade? Eller har du været der før, og vil glæde dig over at opleve detigen? Så har du muligheden her……..

 

Aktivitetsudvalg Sjælland arrangerer bustur til Hingsteparaden i Moritzburg i dagene fra fredag d. 8. september til søndag d. 10. september. Vi tager afsted fredag morgen, hvor der vil være opsamling på Sjælland og Falster. Der vil senere komme et udførligt program, når dette er på plads.

 

Prisen for arrangementet er 2950 kr. Der betales 1000 kr. i depositum ved tilmelding, disse returneres ikke ved evt. afmelding. Det resterende beløb betales efter nærmere aftale.

 

Prisen inkludere:

•Stor morgen buffet på færgen fredag morgen.

•Aftensmad på færgen hjem søndag aften.

•Overnatning i dobbeltværelse (tillæg i prisen ved enkeltværelse, nærmere pris vil komme ved efterspørgsel)

•Aftensmad fredag og lørdag.

•Morgenmad lørdag og søndag.

•Indgangsbillet til Hingsteparaden.

 

Som udgangspunkt har vi pt 30 billetter. Der er tilmelding efter først til mølle princippet, og man er først tilmeldt når depositum er betalt. Medlemmer af Dansk Oldenborg Avl på Sjælland med familie eller andet tilhørsforhold har førsteret til turen. Er du ikke medlem eller kommer du fra anden del af landet, kan man blive skrevet på venteliste. Hvis der ved sidste tilmelding er flere pladser, vil vi kontakte dem der står på venteliste. Er der fyldt op på de 30 pladser, og er der mange på venteliste, kan der være mulighed for at udvide med ekstra pladser, såfremt der kan skaffes billetter og overnatning.

Sidste tilmelding er 1. maj, men tøv ikke med at melde til, da der er stor interesse for turen.

 

Tilmelding og betaling foregår til Wenche Hansen på tlf. 20 43 04 65 eller mail wenche@hansen.mail.dk og konto nummer: 2204 0756365401

Husk at oplyse navne på alle der deltager samt mailadresse og tlf. Når vi når længere hen, kommer der nærmere oplysninger om turen med tidsplan mm på mail.

 

Se evt. mere om Hingsteparaden her https://www.saechsische-gestuetsverwaltung.de/termine/hengstparaden/

 

Aktivitetsudvalg Sjælland.